mandag 9. mai 2011

Årets sommerduft ♥

Med meg hjem fra danskebåten ble denne parfymen :)


Har flere år på rad nå kjøpt meg sommerduft fra ESCADA
Bortsett fra den og en flaske Baileys blei det dårlig med shopping... Hadde med litt til barna og husbonden hjem også da ;)

Nå er det vaksinering av lillegutt :( og kveldsvakt som står for tur!

Klem Anette

6 kommentarer:

 1. Denne er jo kjempegod, har bestemt meg for at jeg kjøper meg en slik en jeg og.. reiser sørover i morga tildlig - shopping på Gardermoen
  Ha en god vakt!

  SvarSlett
 2. Escada sine sommerdufter,pleier å være helt nydelig..Har kjøpt den de siste årene..I år har jeg ikke fått luktet på den enda,men er ikke lange til vi skal ut å reise,så spørs om ikke den blir med hjem da.)
  Ha en fiiin dag:)
  klem

  SvarSlett
 3. Den er kjempegod ♥
  Har aldri hatt den selv, men har kjent duften flere ganger;)
  Baileys er kjempegodt!!!

  Ha en fin dag;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Så enig! Jeg kjøpte med meg denne fra taxfree'en i Athen i påska. Og i fjorsommer ble den rosae flaska med meg hjem. Det er liksom sommer når jeg går over til Escada-luktene. Jeg synes egentlig det er kjempeskummelt å kjøpe ny parfyme, går rundt å prøver forskjellige, men ender som regel på Laura av Laura Biagotti eller en eller annen kjent vinterparfyme. Men Escada er sikkerstikk på sommeren, det dufter blomster, strand og sol!

  Solhilsen fra Maratonjenta (i solfylte Trøndelag)!

  SvarSlett
 5. Det er bare sommer man kan si om den duften <3

  SvarSlett
 6. Gleder meg til å lukte ;o) Guri, så langt peonene har kommet.. nye? Syns du må lage ett innlegg om hvordan du frakter marihøner med sykker :o)

  Håper lillegutt ta vaksina bra :o) Klemmer, fra meg

  SvarSlett