mandag 20. september 2010

Juhuuu!!!

I mangel på noe bedre å blogge om i dag vil jeg takke dere som er innom hos meg :) Jeg har blogget i ca 1 mnd. og i sta rundet telleren 700!! Jeg har også fått 29 følgere, KJEMPEMORO! Tusen takk til hver og en av dere :)


Tusen tusen takk!

Og ikke minst takk til alle dere som legger igjen kommentar!
Det er sååå koselig :)

Klem Anette


6 kommentarer:

 1. Og TAKK til deg som lager en så koooslig blogg vi kan følge! :o) Flott vettu! Bloggen min er ikke så mye mer enn måned den heller, og dette er bare såå morro! :o)

  Ha en finfin kveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 2. Åh, blir så glad av slike innlegg:) Er så koselig!! Vi kan vel si bare hyggelig, da eller? Hvordan får man egentlig sånn antall besøkende opp på siden sin?:)

  Vi er så glad for at vi følger deg:) Vi har hatt litt trøbbel med følgerknappen vår, sånn hvis du har tenkt å legge deg til:) Kanskje det går nå:) Er bare usikre, siden du skulle legge deg til hvis vi fortsatte:)

  Stor klem:)

  SvarSlett
 3. ... og jeg var jo ikke med på lista, så da blir det 30 :o) Gratulerer med 2 md som blogger!!! Selv har jeg blogget i nærmere 3 år nå, og det er jo bare såååå gøy - gleder meg til å følge deg videre leeeeeeeeeeeeeeeeenge!!

  Ha en herlig kveld videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Hi, hi - det var visst 1 md det skulle stå...! Sånn er det - føler jeg har "kjent" deg lenger.. :o)

  Klem på klem

  SvarSlett
 5. Herlig innlegg med masse frydefull bloggerglede!! Gratulerer med så mange besøk og følgere så raskt. Ja, ikke sant det er gøy å se at det øker og å få koselige hilsner! Jeg følte det akkurat sånn som deg da jeg gikk i gang, men fant fort ut at det ga mye tilbake og var morsomt ;)) Så koselig blogg du har så ikke noe rart. Fine høstbilder i det forrige innlegget. Ha en fortsatt fin uke! Klem fra Gry

  SvarSlett
 6. Flink du er! Så koselig å følge deg her :o) Klemmer

  SvarSlett