søndag 5. september 2010

Plommesyltetøy

Hei!


I går var vi hos noen gode naboer på tre retters middag. Så deilig!!! Vi satt ute til ganske seint, det var sikkert siste utekvelden med en anelse sommer i år.


Jeg var så heldig å få med meg plommer hjem av nabodama! Kjempesnilt- tusen takk! Så på morgenen i dag laget jeg plommesyltetøy, det synes jeg er kjempegodt :) Jeg brukte enkelt og greit oppskriften som står på Jam Syltepulver posen (minus en del sukker).
Plommesyltetøy

2 kg plomme
0,5 - 1 kg sukker
1 pose blå Jam Syltepulver


Lettvint å lage og kjempegodt!
Spesielt godt på vafler synes jeg :) Kanskje jeg må lage det i kveld ;)

Min nabo begynner å kjenne meg. Hun hadde vært i en butikk i Sverige og kommet over disse:Da hadde hun tenkt på meg og kjøpt de til meg :) Tusen takk! Godt med gode og snille "naboer". Jeg sier "naboer" for her vi bor er det litt langt mellom husene ;)


Ha en fortsatt fin søndag!!

Klem Anette


8 kommentarer:

 1. Så koselig at du vil være med på min give away :) Dette var en supersøt blogg, og det plommesyltetøyet hørtes nydelig ut. Sånn luksus får jeg ikke til her i Hammerfest. Her kommer plommesyltetøyet fra Rema ;) hehe!

  Ha en super dag!
  Klem Karina

  SvarSlett
 2. å, det hørtes godt ut!
  vi hadde masse kart på plommetreet vårt tidlig i sommer, men den dårlige sommeren (og sultne fugler??) har gjort at det er bare EN stakkarslig plomme igjen...Det er bare tre år siden vi satte det ned, får håpe det har vokst seg større og sterkere neste år!
  Får håpe det er like mye plommer som vanlig på treet til venninna nedi gata, da er det bare å ha med seg bærepose og plukke i vei ;)
  ha en fin søndagskveld!
  klem fra Barbro

  SvarSlett
 3. Så godt det hørtes ut!! Vår mor kom med vafler til oss i sted:) Det er alltid godt!! Hvertfall nå etter noen vanskelige dager med besøk på legevakten, osv! Alt er hvertfall bedre nå:)

  Tusen takk for koselig kommentar:) Er så glad for bloggvenner som deg:) Vi følger deg ikke sant? Ble plutselig litt usikker, for vi tror ikke du følger oss. Ikke at det er noe viktig egentlig:)

  Klem:)

  SvarSlett
 4. Hei på deg tilbake!
  Jeg har også vært til Rethymnon - bodd der en gang og vært på dagstur en gang. Om du ikke alt har besøkt restauranten til Manolis, må du ta turen innom han. Han er helt "gal", men skaper mye moro rundt seg :o)

  Ha en supergod tur - kooos deg masse!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. mmMMm...ser kjempegodt ut! Flink du er :o) ses i morgen! Klemmer

  SvarSlett
 6. Mmmm! Ser kjempegodt ut! Og syltetøyet gjorde seg i de glassa. =)
  Og det er så fint med sånne smågaver, overraskende og ille koslig. =) Like morro å gi bort, som å få.

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 7. Heisan , takk for koselige ord inne hos meg.

  Plomme syletøyet så bare helt nydelig ut.
  Flink du er som lager dette selv.

  Ha en strålende dag hos deg.

  Klem

  SvarSlett
 8. Så koselig og omtenksomt! Herlig med sånne naboer.

  Kjempekos å samles over god mat og lange samtaler :)

  Nyt dagen!

  Klem fra Tove

  SvarSlett