fredag 15. oktober 2010

Damenes aften med Finn Schjøll

En annerledes kveld...
I går var jeg som sagt på Damenes aften på Bohus. Finn Schjøll var det og holdt "foredrag". Jeg har hele tiden vært fan av Finn men etter i går står han ennå høyere i kurs :) For en morsom mann! Det var jo neste som stand up show og jeg lo masse :)"Fjortiss" som jeg er så måtte jeg selvfølgelig ha bilde med han  ;) Lillegutt var med :) Eller "lille Finn" som  Finn kalte han :)


Her er et par bilder av bordet han pyntet :)Ja...det blei jo litt shopping også da :D
Jeg kjøpte sengegavel :)(men den får jeg jo ikke før om et par uker).
Også kjøpte jeg lykter, lys og pyntepute :)

Gøy med no nytt!!!

God helg alle sammen!

Klem Anette

8 kommentarer:

 1. Så gøy da:)
  Slike aftener har vi med oss lenge;)

  Tallerkenhylla var veldig lekker!

  Takk for slike fine ord frå deg♥
  Veit alt om tida som ikkje strekk til!

  Nyt helga:)

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 2. Hei Anette
  Så utrolig gøy å få møte Finn - han er bare RÅ flink og såååå inspirerende... Heldige deg som fikk til å dra...Ønsker deg en fortsatt fin helg, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. God Morgen Anette....først må jeg jo bare få kommentere godeste Finn!! For en sprudlebass,ikke sant? Han er så herlig,levende,morsom og uhøytidelig...sier tingene slik som de er og lar det stå til:En fargeklatt uten like - jeg har vært på en del blomstershow med han og er stor fan!!!! SÅ gøy du også fikk oppleve han:)))
  Noe annet som også er litt gøy...er at jeg og kidsa nettopp har hatt litt moro på kjøkkenet.I form av noen papirlapper og en skål...og trekning av give-away én min.....jepp....DU VANT!!!!!!!!!!!!!! Gratulerer så masse :))))
  Nå trenger jeg hjemmeadressen din,den kan du sende til meg på mail
  tovenymarkandersen@gmail.com
  så skal det bli pakke i postkassen om ikke så mange dager:)))
  Så må jeg få si takk for den koslige kommentaren du hadde,jeg har rett og slett smilt fra innlegg til innlegg når jeg leste alle de gode,varme ordene dere skrev!
  riktig God Helg til deg!
  toveklem:))

  SvarSlett
 4. Så morsomt med bilde da :o) Så mye fint du har vist i det siste...lenge siden jeg har vært innom nå! Smør koppen var bare sååå fin ;o) Ble knall med tallerken hylla og! Jammen har du vært effektiv :o) Gleder meg til i morgen! -Ses :o) Klemmer

  SvarSlett
 5. Det hørtes ut som en morsom kveld, ja! :o) Fint bilde.

  Fortsatt god helg!
  Klem Jenny

  PS! Gratulerer med give-away seieren over her! :o)

  SvarSlett
 6. Hei på deg!
  Så gøy da - kan tenke meg dere kosa dere masse, både med herlige Finn og med shopping!

  Her har helgen rast unna i kjent tempo, og nå er det endelig tid for en bloggerune. Har vært en fantastisk flott dag i dag, så ble en laaang gåtur, med påfølgende besøk hos søsteren min. Kos!

  Ha en fin søndagskveld og en flott kommende uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. Så morsomt da! Kan tenke meg at dere hadde en herlig og inspirerende kveld, han er en flott fyr ;) Kult bilde av dere da! Ønsker deg en fin ny uke ;) klem Gry

  SvarSlett