onsdag 13. oktober 2010

Hjelp!! :) ++


Sjallabais!
I dag viser jeg bilde av noe jeg ikke er så stolt av, men som jeg har planer om å bli stolt av!

Spisestuen vår er i og for seg fin men den er jo GRØNN!! Aff... men jeg har planer om å endre på det...  Er det noen som har malt lignende?? Noen som har tips og råd?? Da tar jeg iallefall mot det med stoooor takk! Jeg er ikke så dreven i interiør maling (men kommer til å bli det). ;)


 Over til noe annet...

Min søte, snille og verdens beste mamma var en tur på Hvaler i helga. Og da jeg så henne på mandag hadde hun kjøpt med pakke til meg :) Jeg blir aldri voksen når det gjelder pakker! Alltid like gøy, jeg elsker pakker :)
Hun hadde vært På Låven, en kjempekoselig butikk på Hvaler. Og inni pakka lå disse søte t-lysestakene fra Miljøgården. Jeg synes de var kjempefine, også lyser det så koselig i de :)
Se så fint de står og lyser i stua i kveld :) 

Tusen takk mamma! 
Du er verdens beste- på alle måter!

Klem Anette

Ps. Velkommen til nye følgere :) Takk for at dere vil følge meg!
11 kommentarer:

 1. Koselig innlegg skjønne du:) Den blir nok fin som hvit:)

  SvarSlett
 2. Å, På låven er bare verdens koseligste butikk!!!
  Kjempefine telysholdere :)
  Spisestua blir nok kjempefine den og!
  klem fra Barbro

  SvarSlett
 3. Koselige lysestaker!
  Angående maling, noen tips fra meg!
  Det grønne bør du matte ned, dvs vaske med salmiakkvann. så bør du pusse litt overflatene, slik at malingen får heft. Kjør på med et strøk med heftgrunn.. tørke, tørke... mal med en interiørmaling med den glansgraden og fargen du ønsker! Den ubehandlede bordplaten må du vaske med salmiakkvann, rubbe litt med et sandpapir, heftgrunn og male, male! :)
  Gleder meg til å få se!
  Lykke til!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Jeg malte min tre hvite spsisetue med et strøk grunning, og to strøk interiørmaling olje- hvit. Brukte rulle på bordplata,- men angrer veldig på at jeg ikke lot bordplata være trehvitt. _I dag ville jeg ha beiset den i fargen drivved,. Lykke til. klemz

  SvarSlett
 5. Skulle skrive beis med drivved eg og, men ser du har fått tipset allerede☺ Kvite bein og drivved bordplate-lekkert☺

  Lykke til-blir kjempefint!☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 6. Hi, hi - jeg lover, hadde jeg rotert kameraet rundt, så hadde du ikke sagt det samme...;o)

  Burde ikke være noe problem å male spisestuen - interiørmaling er tingen! Kommer til å bli kjempefint!! Og du, kjempesøte telysholdere du har fått av mammaen din - kan tenke meg det er flott lys fra dem ja!

  Ha en finfin torsdag i morgen vennen!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. du? Ser at mange maler spisebord med gulvmaling så den skal tåle daglig bruk. . .

  SvarSlett
 8. Gulvmaling er fint nok det altså. Ser kommentaren over her. Men det blir veldig trått. Vi har malt trappa og trodde den ville bli glatt, men den er mye mindre glatt nå. Hadde slengt meg på drivved som disse over. Det er jo sååå lekkert. Også er det ikke HVITT som mange andre har. Men vask med salmiakk, puss litt i overflata og mal ivei.
  Puss mellom lagene hvis du ser det trengs!!

  Anita

  SvarSlett
 9. LEKKER spistue! Den blir knallfin når du bestemmer deg for hvilken farge den skal ha og får malt den! Ååh, som jeg ønsker meg et lignende prosjekt (bare litt mindre, for det skal stå på kjøkkenet)!

  Mitt forslag er lys (ikke kritthvit) farge over alt det grønne og vaske/pusse ned bordplate og stolplate for å gjøre den drivvedfarget! (Er det linolje det heter? Kanskje det bare kan brukes ute?) En eller annen malebutikk må jo kunne gi deg rett framgamgsmåte. :o)

  Oj, nå så jeg at du hadde fått både framgangsmåte og akkurat det samme forslaget over her... Hihi...

  Blir spennende å høre (og se) hva du bestemmer deg for! :o)
  Telysholderne var kjempefine! Hvaler er herlig!

  Ha en fin torsdag!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 10. Heisan

  Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg. Alltid like trivelig å oppdage nye flotte blogger.

  Vi hadde helt lik spisestue som dere, men for noen 6 år siden var jeg lei av grønnfargen. Vi pusset ned bordplaten, var en del hakk i den, malte bordben og stoler svarte og bordplaten beiset jeg i en farge som passet til resten av møblene, og så lakket jeg den 5-6 strøk. Og er fremdeles like fornøyd etter 6 år.

  Ønsker deg en flott torsdag, klem.

  SvarSlett